تاریخ : دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 28 April , 2025
1

ابداع ربات‌های پرنده با قابلیت ساخت سریع آسمان‌خراش

  • کد خبر : 30042
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
ابداع ربات‌های پرنده با قابلیت ساخت سریع آسمان‌خراش

به گزارش سیتنا، این ربات‌ها که برخلاف روش‌های سنتی و سامانه‌های زمینی در یک پوشش کاری نامحدود عمل می‌کنند، قادر به انجام کار‌های ساختمانی در مناطقی هستند که پیشتر غیرقابل دسترس تلقی می‌شدند.   پژوهش مشترکی از سوی کالج امپریال لندن و دانشگاه بریستول نشان می‌دهد که پهپادها می‌توانند به صورت خودکار عملیات قرار دادن […]

به گزارش سیتنا، این ربات‌ها که برخلاف روش‌های سنتی و سامانه‌های زمینی در یک پوشش کاری نامحدود عمل می‌کنند، قادر به انجام کار‌های ساختمانی در مناطقی هستند که پیشتر غیرقابل دسترس تلقی می‌شدند.

 

پژوهش مشترکی از سوی کالج امپریال لندن و دانشگاه بریستول نشان می‌دهد که پهپادها می‌توانند به صورت خودکار عملیات قرار دادن مواد ساختمانی را در هوا انجام دهند؛ اقدامی که می‌تواند انقلابی در صنعت ساخت‌وساز به شمار رود. 

 

پژوهشگران بر این باورند که با استفاده از این فناوری می‌توان به ساخت آسمان‌خراش‌هایی همچون برج خلیفه یا ساختمان امپایر استیت دست زد.

 

ربات‌های هوایی مزایای منحصربه‌فردی دارند؛ از جمله توانایی فعالیت در ارتفاعات زیاد، دسترسی به مکان‌های دشوار، و همچنین انجام تعمیرات سریع در صورت نیاز. افزون بر آن، این ربات‌ها برخلاف روش‌های مرسوم به یک محل ثابت نیاز ندارند و می‌توانند به شکل گروهی عمل کرده و انعطاف‌پذیری بالایی از خود نشان دهند. به کمک این ربات‌ها، می‌توان فواصل حمل و نقل را کاهش داد، مصرف مواد را بهینه‌سازی کرد و ایمنی محل ساخت‌وساز را به میزان چشمگیری افزایش داد.

 

این فناوری در حال حاضر در کشور سوئیس و در خارج از محیط‌های آزمایشگاهی مورد آزمایش قرار گرفته است. این نخستین پلتفرم واقعی برای ارزیابی عملکرد پهپادهای ساختمانی در محیط طبیعی به شمار می‌رود.

 

توانایی این ربات‌ها محدود به ساخت‌وساز در مناطق شهری نیست. آنها برای عملیات امدادرسانی در شرایط بحرانی نیز کاربرد دارند؛ به‌ویژه در مناطق سیل‌زده یا ویران‌شده که خودروهای امدادی امکان دسترسی ندارند. این ربات‌ها می‌توانند مصالح را حمل کرده و به طور خودکار پناهگاه‌های اضطراری بسازند. همچنین قادرند در مکان‌های دشوار مانند نمای پل‌ها یا ساختمان‌های مرتفع، ترک‌ها را شناسایی و بدون نیاز به داربست، ترمیم کنند.

 

با این حال، پژوهشگران هشدار داده‌اند که تحقق کامل ظرفیت این فناوری منوط به توسعه مواد سبک، پایدار و کارآمد است.

 

 

لینک کوتاه : https://bluestartailors.com/?p=30042

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.