تاریخ : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 4 April , 2025
0

تبدیل ۱.۸ میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ ۳ بُعدی

  • کد خبر : 17426
  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵
تبدیل ۱.۸ میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ ۳ بُعدی

به گزارش ایسنا به نقل از آی‌ای، مشکل زباله‌های پلاستیکی در سال 2023 در آلمان به اوج خود یعنی 5.6 میلیون زباله رسید که کمتر از یک سوم آن قابل بازیافت است و اکنون موسسه فناوری ساخت و مواد پیشرفته فراونهوفر سیستمی برای تبدیل زباله‌ها به رشته‌هایی برای چاپ سه بعدی ایجاد کرده است.   […]

به گزارش ایسنا به نقل از آی‌ای، مشکل زباله‌های پلاستیکی در سال 2023 در آلمان به اوج خود یعنی 5.6 میلیون زباله رسید که کمتر از یک سوم آن قابل بازیافت است و اکنون موسسه فناوری ساخت و مواد پیشرفته فراونهوفر سیستمی برای تبدیل زباله‌ها به رشته‌هایی برای چاپ سه بعدی ایجاد کرده است.

 

به گفته دکتر دیرک گودلینسکی (Dirk Godlinski)، مدیر پروژه در گروه کاری فناوری کامپوزیت در فرانهوفر، برآورده کردن «الزامات سختگیرانه»، چالش‌هایی را برای شرکت ایجاد کرد. این ماده باید استانداردهای خلوص، شکل و اندازه را برآورده می‌کرد.

 

این شرکت از دکتر سیلک اکهارت (Silke Eckhardt)، استاد دانشگاه در زمینه علوم کاربردی که بر روی سیستم‌های انرژی پایدار و بهره‌وری منابع تمرکز دارد، کمک گرفت.

 

او در یک بیانیه مطبوعاتی، مشکلات بازیافت «ضایعات پس از مصرف» را در مقایسه با «بقایای پلاستیکی باقی مانده از تولید صنعتی» توضیح داد و گفت که این مواد نه تنها بسیار ناهمگن هستند، بلکه کثیف نیز هستند.

 

آنها پلاستیک را آسیاب کردند، آن را شستند و مواد نامطلوب را از جریان اصلی جدا کردند. آنها پلاستیک‌های اضافی را با استفاده از فناوری مادون قرمز نزدیک، شناسایی و حذف کردند. در نهایت پلاستیک را تا اندازه مناسب آسیاب کردند و موفق شدند به سطح خلوص 99.8 درصد برسند.

 

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به نخ چاپ سه بعدی

گادلینسکی می‌گوید که پس از بازگرداندن مواد به فرانهوفر، آنها برای تولید «پلی پروپیلن همگن از زباله‌های آماده شده» مشغول به کار شدند.

 

هنگامی که مواد خالص شد، آنها تکه‌های پلی پروپیلن بازیافتی را در یک نازل خارج کننده صنعتی پردازش کردند. با ترکیب مواد آن را در دمای 392 درجه فارنهایت ذوب کردند.

 

گادلینسکی توضیح داد: برای اینکه پلاستیک برای چاپ سه‌بعدی قابل استفاده باشد، باید آن را به شکل رشته‌ای با قطر 002/0 اینچ و سطح صاف تولید کرد. با انجام این کار، محققان با موفقیت اولین اجسام را چاپ سه بعدی کردند.

 

اکنون محققان در حال بهینه‌سازی فرآیند تولید هستند.

 

 

لینک کوتاه : https://bluestartailors.com/?p=17426

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.