تاریخ : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025
0

سیاره زهره در بیشترین ارتفاع در آسمان صبحگاهی

  • کد خبر : 59693
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
سیاره زهره در بیشترین ارتفاع در آسمان صبحگاهی

به گزارش ایمنا، سیاره زهره به بالاترین نقطه خود در آسمان صبحگاهی خواهد رسید و در قدر منفی 4.3 درخشید. این سیاره در آسمان اصفهان به خوبی قابل رصد نبود، اما هنگام طلوع خورشید به ارتفاع 34 درجه بالای افق رسید.   مدار زهره نسبت به مدار زمین به خورشید نزدیک‌تر است، بدین معنا که همیشه […]

به گزارش ایمنا، سیاره زهره به بالاترین نقطه خود در آسمان صبحگاهی خواهد رسید و در قدر منفی 4.3 درخشید. این سیاره در آسمان اصفهان به خوبی قابل رصد نبود، اما هنگام طلوع خورشید به ارتفاع 34 درجه بالای افق رسید.

 

مدار زهره نسبت به مدار زمین به خورشید نزدیک‌تر است، بدین معنا که همیشه در نزدیکی خورشید به نظر می‌رسد و در بیشتر مواقع در تابش خورشید غیر قابل رصد می‌شود. هر بار که سیاره زهره به بیشترین جدایی از خورشید می‌رسد، یعنی در فازهای تربیع اول و چهارم به‌خوبی رصد می‌شود؛ لحظاتی که به عنوان بزرگ‌ترین کشیدگی نامیده می‌شود. این پدیده‌ها تقریباً هر 1.6 سال یک بار تکرار می‌شوند و به طور متناوب در آسمان صبح و عصر، بسته به اینکه سیاره زهره در شرق خورشید قرار دارد یا در غرب قرار دارد.

 

ماه در حضیض خورشیدی

ماه شنبه، چهارم مرداد در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید در فاصله 1.0132 واحد نجومی قرار خواهد گرفت، این اتفاق تقریباً زمانی رخ می‌دهد که مدار ماه آن را بین خورشید و زمین قرار می‌دهد که تقریباً همزمان با عبور از پدیده ماه نو است.

 

در لحظه حضیض خورشیدی ماه، زمین در فاصله 1.0157 واحد نجومی خورشید و ماه در فاصله 1.0132 واحد نجومی از خورشید قرار خواهد گرفت، فاصله بین زمین و ماه نیز 0.0025 واحد نجومی (380 هزار کیلومتر) خواهد بود.

 

 

لینک کوتاه : https://bluestartailors.com/?p=59693

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.