به گزارش ایسنا، فعالیت در این روز، فقط در دو صندوق متمرکز بود؛ صندوق بلکراک (IBIT) با 36.72 میلیون دلار ورود سرمایه، پیشتاز بود و صندوق فیدلیتی (FBTC) شاهد برداشت 35.25 میلیون دلاری از صندوق خود بود. 10 صندوق دیگر قابل معامله در بورس بیتکوین، بدون فعالیت ماندند و هیچ جریان سرمایهای را ثبت نکردند. با این حال، حجم کل معاملات به 2.16 میلیارد دلار و داراییهای خالص به 94.69 میلیارد دلار رسید.
در حالی که صندوقهای قابل معامله در بورس بیتکوین، جایگاه خود را پیدا کردند اما صندوقهای قابل معامله در بورس اتریوم، خوششانس نبودند. این بخش 5.98 میلیون دلار خروج سرمایه را ثبت کرد که عمدتا در صندوق فیدلیتی (FETH) انجام شد و این صندوق 7.78 میلیون دلار از دست داد. این ریزش با ورود 1.80 میلیون دلار سرمایه به صندوق 21Shares، اندکی جبران شد، اما برای رساندن صندوقهای قابل معامله در بورس اتریوم به محدوده مثبت، کافی نبود.
ارزش کل معاملات برای صندوقهای قابل معامله در بورس اتر، به 285.64 میلیون دلار و کل داراییهای خالص تا پایان معاملات، به 5.47 میلیارد دلار رسید.
سایت بیتکوین نیوز گزارش کرد، همه نگاهها به این خواهد بود که آیا ازسرگیری ورود سرمایه به صندوقهای بیتکوین میتواند جذابیت بیشتری پیدا کند و آیا اتریوم میتواند در نهایت جریان خروج مداوم سرمایه را بشکند یا خیر.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر، 2.63 تریلیون دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل، 2.67 درصد کمتر شده است. در حال حاضر، 62.96 درصد کل بازار ارزهای دیجیتال، در اختیار بیتکوین است که 0.03 درصد افزایش روزانه نشان میدهد.
حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در 24 ساعت گذشته، به 74.37 میلیارد دلار رسید که 4.74 درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، 7.19 میلیارد دلار است که 9.67 درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در 24 ساعت گذشته بوده و حجم تمام سکههای پایدار، اکنون 68.95 میلیارد دلار است که 92.72 درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در 24 ساعت گذشته را تشکیل میدهد.
طلا به رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد
قیمت طلا در پی تشدید نگرانیهای اقتصادی ناشی از تنشهای تجاری و جنگ تعرفهای، به رکورد بیسابقه 3,261 دلار و 75 سنت در هر اونس صعود کرد. این افزایش نشاندهنده تمایل سرمایهگذاران به انتقال داراییها به سمت بازارهای امن است.
از مهمترین عوامل محرک بازار طلا تشدید تنشهای تجاری میان آمریکا و چین، اعلام تعرفههای جدید توسط ترامپ بر تراشههای نیمههادی چینی و پیشبینی زیان 5.5 میلیارد دلاری انویدیا به دلیل محدودیتهای صادرات تراشه هستند.
بر این اساس قیمت هر اونس طلا در بازارهای فلزات گرانبها 3261 دلار و 75 سنت رسید. نقره نیز 32 دلار و 36 سنت در هر اونس داد و ستد شد. پلاتین و پالادیوم نیز با 360 و 958 دلار در هر اونس معامله شدند.
این نوسانات در حالی رخ میدهد که سرمایهگذاران به دنبال پناهگاه امنی در برابر تهدیدهای تجاری فزاینده هستند. تحلیلگران هشدار میدهند در صورت تشدید بیشتر تنشها، شاهد صعودهای بیشتری در قیمت طلا خواهیم بود.