تاریخ : سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025
0

هوش مصنوعی جدید گوگل، دستیار دانشمندان است

  • کد خبر : 2703
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵
هوش مصنوعی جدید گوگل، دستیار دانشمندان است

به گزارش زومیت، گوگل ابزاری مبتنی‌بر هوش مصنوعی توسعه داده است که به‌عنوان یک همکار مجازی برای دانشمندان علوم زیستی عمل می‌کند.   گوگل می‌گوید که ابزار جدیدش با استفاده از قابلیت‌های استدلال پیشرفته، به پژوهشگران کمک می‌کند تا حجم گسترده‌ای از مقالات علمی را تحلیل کنند و فرضیه‌های نوین ارائه دهند. این ابزار توسط […]

به گزارش زومیت، گوگل ابزاری مبتنی‌بر هوش مصنوعی توسعه داده است که به‌عنوان یک همکار مجازی برای دانشمندان علوم زیستی عمل می‌کند.

 

گوگل می‌گوید که ابزار جدیدش با استفاده از قابلیت‌های استدلال پیشرفته، به پژوهشگران کمک می‌کند تا حجم گسترده‌ای از مقالات علمی را تحلیل کنند و فرضیه‌های نوین ارائه دهند. این ابزار توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد در آمریکا و امپریال کالج لندن آزمایش شده است.

 

با موفقیت مدل‌هایی مانند ChatGPT و نمونه‌های مشابه، استفاده از هوش مصنوعی در محیط‌های کاری افزایش یافته است؛ از پاسخگویی به تماس‌های تلفنی گرفته تا انجام تحقیقات حقوقی.

 

دیپ‌مایند، آزمایشگاه هوش مصنوعی گوگل، علم را به‌عنوان یکی از اولویت‌های خود قرار داده است. سال میلادی گذشته، دمیس هاسابیس، مدیرعامل دیپ‌مایند، به‌دلیل مشارکت در توسعه‌ی فناوری‌های این واحد هوش مصنوعی، به‌صورت مشترک برنده‌ی جایزه‌ی نوبل شیمی شد.

 

در یک آزمایش مربوط به فیبروز کبدی، گوگل اعلام کرد که تمام روش‌های پیشنهادی از هوش مصنوعی جدیدش، فعالیت‌های امیدوارکننده‌ای را نشان داده‌اند و پتانسیل مهار عوامل ایجادکننده‌ی بیماری را دارند. این شرکت افزود که هوش مصنوعی مذکور توانایی بهبود راه‌حل‌های ارائه‌شده از سوی متخصصان را در طول زمان دارد.

 

گوگل می‌گوید: «هرچند این یافته‌ها اولیه هستند و به تأیید بیشتری نیاز دارند، اما نشان می‌دهند که سیستم‌های هوش مصنوعی توانمند می‌توانند مسیر امیدوارکننده‌ای برای تقویت و تسریع کار دانشمندان متخصص فراهم کنند.»

 

دانشمندانی که روی پروژه کار کرده‌اند معتقدند که ابزار هوش مصنوعی جدید، نقش مکمل را برای پژوهشگران ایفا می‌کند، نه جایگزین آن‌ها. ویوک ناتاراجان، دانشمند گوگل، می‌گوید: «ما انتظار داریم که این فناوری به‌جای کاهش همکاری‌های علمی، باعث افزایش همکاری شود.»

 

لینک کوتاه : https://bluestartailors.com/?p=2703

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.